Nieuws

 • Hans met pensioen

  Hans met pensioen

  Geachte bestuurders, directies, ICT’ers en leerkrachten, De koffers zijn gepakt, nog even en dan zit mijn werk er bij PICTO op en ga ik de organisatie verlaten! Vanaf 1 augustus 2018 zal ik officieel van mijn pensioen gaan genieten. Door inzet van nog resterende BAPO-dagen zal mijn laatste werkdag op donderdag 12 juli a.s. zijn.

 • Vrijdag 6 juli PICTO niet bereikbaar

  Geachte directies,  Afgelopen voorjaar is het moment bereikt dat alle PICTO-scholen over zijn gezet op het netwerk van Heutink-ICT. Voor onze organisatie best wel een gedenkwaardig moment.

 • Privacy in het onderwijs

  Privacy in het onderwijs

  Ook het onderwijs moet voldoen aan strikte wet-en regelgeving, met name door de komst van de GDPR in mei 2018. Heutink ICT helpt je graag op het gebied van privacy en veiligheid.

 • Helemaal in de cloud met Heutink ICT (Heutink nieuws)

  Helemaal in de cloud met Heutink ICT (Heutink nieuws)

  Geplaatst op 20-02-2018 Toen wij zo’n 20 jaar geleden begonnen met Heutink ICT, had de PC net zijn intrede gedaan in het onderwijs en was de hele wereld nog op Microsoft Windows. Op die situatie hebben wij toen een uniek concept gebouwd: deklas.nu. Maar tijden veranderen. Met de opkomst van de cloud kwamen er alternatieven […]

 • Impressie BETT en bezoek aan een Londense basisschool

  Impressie BETT en bezoek aan een Londense basisschool

  Namens PICTO heeft Peter Vermeij afgelopen week deelgenomen aan de ITEM-BETT studiereis. Onderdeel hiervan was het bezoek aan een Londense basisschool “Streatham Wells Primary School” en een bezoek aan het London Connected Learning Centre. Ook heeft hij de BETT bezocht, de grootste onderwijsbeurs ter wereld. Een impressie van zijn studiereis kunt u hier bekijken:

 • Kindertube

  Kindertube

  Kindertube.nl is een kindvriendelijke variant van YouTube. De eigenaar van de website heeft een grote verzameling kinderfilmpjes aangelegd die netjes ingedeeld zijn in categorieën en voorzien zijn van een duidelijke thumbnail. Als de gebruiker op een tegel klikt, speelt het filmpje af binnen kindertube.nl. Door de grote knoppen kan de website makkelijk bediend worden op […]

PICTO MEDEWERKERS

Route