Professionaliseringsdag 11 april APS IT

Donderdag 11 april vindt de zesde editie van onze Professionaliseringsdag plaats! Laat je inspireren door praktijkvoorbeelden en leer hoe oplossingen als Adobe, Microsoft 365, iBabs en Zivver het onderwijs kunnen ondersteunen en verrijken. En ontdek hoe je binnen jouw school aan de slag gaat met thema’s als digitale geletterdheid, AI (Copilot) en het normenkader.

Met de opgedane kennis zet je een mooie stap in je professionalisering. Tegelijkertijd kun je kennisdelen met collega’s en breid je je netwerk uit!

Voor wie?
De Professionaliseringsdag is interessant voor ICT-coördinatoren, IT-managers, ICT-beheerders, onderwijskundigen, Privacy Officers en FG’ers in het basis- en speciaal onderwijs.

Waar en wanneer?
De Professionaliseringsdag vindt plaats op donderdag 11 april 2024 bij UniePlaza in Culemborg (zie routebeschrijving). Vanaf 8.30 uur ben je van harte welkom en kun je nog even rustig een kop koffie of thee drinken en alvast wat collega’s ontmoeten. Om 9.15 uur gaan we van start.

Er zijn vijf rondes waarin je sessies kunt volgen van ICT’ers, experts en onze trainers. De laatste ronde eindigt om 15.00 uur en daarna sluiten we samen af met een plenaire sessie en een borrel. Daar is alle gelegenheid om te netwerken.

Kosten?
Niks, de Professionaliseringsdag is helemaal gratis!

Schrijf je gratis in! >