Hoe complexer het wordt. Hoe makkelijker wij het maken (Heutink)

Heutink is de afgelopen tijd weer druk bezig geweest om onze producten beter en makkelijker te maken voor jou als gebruiker. Zo is de nieuwe inlogassistent en plaatjeswachtwoord geïntegreerd in de MOO Suite. Klasbord Ouderapp is verbeterd en is nu ook te benaderen in de MOO Suite, waar widgets direct inzicht geven in absenties en tijdlijnberichten.

De inlogassistent komt terug voor Windows 11

Na een intensief ontwikkelproces kunnen we melden dat onze nieuwe inlogassistent geïntegreerd is in de MOO Suite, voor leerkrachten en leerlingen. Ook het plaatjeswachtwoord voor de onderbouw is vernieuwd.
Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor Chromebooks en Windows 11 devices. Zorg de komende tijd dat je in Apparaatbeheer oude devices update naar Windows 11. Binnenkort volgt hier meer informatie over.

Klasbord Ouderapp is nog beter en logischer

We verbeteren Klasbord Ouderapp stapsgewijs door de integratie in de MOO Suite. Je kunt nu in direct met Klasbord aan de slag vanuit je Startportaal, waar widgets je inzicht geven in absenties en tijdlijnberichten zonder extra stappen. Hierdoor wordt de gebruikerservaring steeds weer een stukje beter.

Meer >